Nog meer voordeel! Punten sparen voor een Pluim!

Wij waarderen het bijzonder dat u uw verzorgingsproducten bestelt bij www.bedrukte-verzorgingsproducten.com

Daarom willen wij u graag belonen! 

Wij hebben speciaal voor onze klanten een spaarsysteem ontwikkeld:

Voor elke € 1000,-- omzet ontvangt u 100 spaarpunten. Vanaf 500 spaarpunten komt u in aanmerking voor een (gele) Pluim. Maar er zijn meer Pluimen! Hoe meer punten u gespaard heeft, hoe groter het cadeau dat de verschillende kleuren Pluimen vertegenwoordigen.

U kunt dus ook doorsparen voor een zilveren of gouden Pluim en een keuze maken uit tientallen verrassende belevenissen als een workshop of iets cultureels. En soms is geven nog fijner dan krijgen en wilt u liever de waarde van uw Pluim schenken aan een van de goede doelen zoals bijv. Clini Clowns of het Wereldnatuurfonds; dat is allemaal mogelijk met het spaarsysteem van www.bedrukte-verzorgingsproducten.com 

De puntentelling loopt tot het einde van dit jaar. Komt u dan in aanmerking voor een Pluim? Wij stellen u ervan op de hoogte voor welke Pluim u in aanmerking komt. Deze sturen wij dan zo spoedig mogelijk toe.

Ga naar www.Pluimen.nl en bekijk alle beschikbare cadeaus.

Wij wensen u veel plezier bij het sparen voor een cadeau en kijken uit naar voortzetting van de goede samenwerking.

PS. Om nog sneller te kunnen sparen kunt u de gespaarde punten bij www.bedrukte-verzorgingsproducten.com optellen bij de door u gespaarde punten bij Alpha Holland B.V. Zo kunt u wel heel snel zo'n fantastische Pluim verdienen!